Soft & Clear anti-pickel tagesfluid




Malo pakovanje od Balee za pristice (bobuljice). Ovo je hidratantni dnevni fluid protiv pristica(bobuljica) sa salicidnom kiselinom i cinkom za necistu kozu.
Na samom pakovanju ukazuju nam na funkciju ove kreme.Vadjenje svih necistoca koje su u nasoj kozi. 
Svijetlo plava boja pakovanja od 50 ml. 
Nanosi se na cistu ociscenu kozu lica,vrata i dekoltea te se ravnomjerno razmaze. Sami proizvod kad se istisne je bijele boje sa naglasenim mirisom na salicidnu kiselinu.Kad se utrlja fino na kozu  sacekat par minuta cisto da ona djeluje i nakon toga isprat. Dok je krema na licu osjeti se to neko cudno peckanje i jos cudnije (bar ja osjetim) kao da nesta mi na mjestima sklonim mascenju i bobuljicama izvlaci nesto iz koze. 


Nakon ispiranja lica nanosim neko ulje ili neku hranjivu kremu koja ce ublazit stres koji je koza dozivjela.Jer ova kremica cupa iz korijena sve necistoce i redovnom primjenom (sve zavisi od koze pazite) ona djeluje cak i preventivno. Ako vec znate koji dio koze na licu vam je sklon bobuljicama mozda 3-4 puta sedmicno da nansoite ovu kremu prevenirat cete nastajanje novih bobuljica.


Za ostale koji zele samo redovno ocistit necistoce na licu,vratu i dekolteu dovoljno je 1-2 sedmicno. Brinite o svom licu na vrijeme,bez da dolazite u situaciju da vam bobuljice budu bas vidljive i da ih nikakav korektor ne moze prekrit.Ujutro dok perete zube mozete nanijet ovu kremicu da uradi generalno ciscenje lica.

Lijep pozdrav do slijedeceg posta pisite mi kako vam se cini ova mala kremica.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Teint perfektion sleeping cream

MAGIC TEINT CREME

Kako do savrsenih PRIRODNIH noktiju?