Brzinsko sredjivanje masne kose

U danasnje vrijeme kad sve mora bit savrseno zna se desit da dodjemo u situaciju da nam je kosa il masna il slijepljena i tad sta uraditi?Nemamo puno vremena a moramo imati frizuru il kosu koja izgleda uredno.Cesto nam ona slijepljenost drugi dan nakon pranja kose zna pokvarit dan.
Ovu stvarcicu ocigledno je smislila neka zena koja ima bas taj problem. 
Da vise nebi dolezile u situaciju sa recenicom "joj moram kosu opet prat kako mi se brzo zamastila" samo koristenje ovog sampona produzit ce izgled ciste kose bar jos koji dan. Sto da ne? Ako smo vec bile kod frizera i imamo frizuru koja nam odgovara i zelimo bar to zadrzat jos koji dan sto nebi koristile sampon za suho pranje kose?


Kod mene Balein sampon za suho pranje kose. Ovaj je za plavuse ali ima jos nijansi za smedje za crnke. Dolazi u spreju cesto ga mozemo mjesat sa lakovima za kosu,jer po izgledau podsjeca bas i na lak.Mada ima sasvim drugu funkciju.
Ima ga 200 ml.Dosta dugo traje osobama koje ga ne koriste bas stalno,vec ono samo kad se mora. Jer to je i bit ovog spreja.Ne da perete kosu sa njim vec da date volumen svojoj kosi i u trenutcima kad vam treba cistija kosa da to imate.


Sprej se nanosi tako sto zastitimo peskirom odjecu i pramen po pramen drzimo i prskamo.Sprej treba udaljit nekih 20 cm i zatim prskati.Jer inace ce doci do bijelog jakog sloja na kosi koji ce bit vidljiv.Nakon nanosenja rucnikom cemo kosu istrljati da se skine onaj visak. Prijatnog je mirisa onako podsjeca na bejbi puder.Pa tako pored sto smo dale volumen kosi ona dobije i prijatan miris.Sto je dodatan plus jer osobe koje budu u zadimljenim prostorijama mogu neprijatne mirise uklonit sa kose bas sa ovim sprejem.

Nema vise izgovora za neurednu kosu!!Uvijek spremne 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Teint perfektion sleeping cream

MAGIC TEINT CREME

Kako do savrsenih PRIRODNIH noktiju?