SEX BOMB femme fatale

Najdrazi pokloni su oni koji su maleni a da imaju neku posebnost. Mama zna da volim jaku sminku. Neznam kako zena njenih godina je izabrala ovu paleticu ali uglavnom pogodila je. Iskreno mislim da je to bilo vise savjetovanje sa djevojkom koja prodaje pa da joj je ona preporucila da mi uzme bas ovu. Mala NYX paletica koja je vrh vrhova kad je u pitanju nocna sminka ili sminka za slikanje.


Ovu paleticu mozete uzeti na standovima NYX kozmetike. Sjenilo od 6 sjenki koje imaju izuzetnu pigmentiranost. Samo jedna je sedefasta ostalih 5 su mat.Ta sedefasta ima neke cudne sljokice.Kazem cudne jer ih ima puno i stoje na oku bez da nanosite neku bazu kao da ima u sebi tu bazu.Ako ste ljubitelj sedefastih sjenila ova paleta vrijedi samo za ovu 1 sjenku.Mislim da ovaj princim sedefastih sjena je nesto novo sto se uvodi.I samo jaki brendovi kozmetike ih rade.


Ako ste ljubitelj mat sjena a pri tom zelite imati neku paletu za fatalnu nocnu sminku ova je idealna. 1.sjenka crvena toliko jaka i vatrena da je nemoguce ne stavit je svaki put kad se otvori ova paleta.
2 sjenka neka siva koja u sebi sadrzi malo i simera al onog diskretnog
3 je ova simersta koja me je odmah kupila 
4 je mat sjenka koju koristim kao bazu
5 mat sjenka koju cesto i u dnevnim make up lookovima koristim ili za pregib kapka je odlicna
6 i najtamnija u paleti je toliko jaka da je cesto koristim kad hocu neki dikretnniji eyeliner pa umjesto onih tecnih stavim ovu sjenku,crna je kao ugalj.


Samo pakovanje je dobro i kvalitetno.Necete se plasit da ce vam se paleta otvorit. I jos nesto sto mi se svidja a to mi se desava sa drugim paleticama je sto sama sjena ne izlazi iz svog sjedista. Sto mi se zna desit kod drugih sjena.Prilikom transporta sama sjena nije dobro zalijepljena za svoj pan.Pa se paleta nije otvorila ali pukla i smrvila se. Kod ove palete toga nema!!Cvrsto je smjestena u svom panu i nema micanja.

Paletica je odlicna za mackasti izgled ociju sa nekom dozom vatre u sebi! 

Pa drage dame kad zelite sve da zapalite svojim vatrenim ocima nek vam se pri ruci nadje ova paleta!

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Teint perfektion sleeping cream

MAGIC TEINT CREME

Kako do savrsenih PRIRODNIH noktiju?